tiistai 7. kesäkuuta 2016

Vahtikoirat, 1

Vahtikoirat, 1Hinta: 6,20e
Tekijä: Sora Hoonoki
Suomentaja: Kim Sariola
Kustantaja: Sangatsu manga
Ikäsuositus: 12+
Genre: seikkailu, romantiikka


Kuvaus: "Japanin vanhat kansankertomukset yookai-olennoista heräävät eloon uudessa koiratarinassa. Kaksi nuorta koirayookaita harjoittelee tullakseen  vahtininjoiksi. Heidän tehtävänään on suojella ihmisisäntää, jonka kartano kuhisee pahanilkisiä demoneja. Vahtikoirien on muistettava eräs tiukka sääntö: ihmisolentoon ei sovi kiintyä liikaa - eikä ainakaan rakastua."Vahtikoirat ovat koirayookaita, jotka pystyvät muuttumaan ninjoiksi. Näiden vahtininjojen tehtävä on suojella ihmis-isäntäänsä.
    Hazuki ja Hanzou saavat tehtäväkseen suojella ylhäistä Mitsuyoshi-herraa. Hazuki kuitenkin ihastuu vahingossa kilttiin Mitsuyoshiin. Hazuki yrittää silti peittää tunteensa, koska rakastuminen omaan omistajaan on ehdottomasti kiellettyä.
    Pidin mangasta. Mielestäni koirat ja ninjat ovat yhdistetty hyvin. Harmiksi jäivät taistelut. Taistelukohtaukset ovat lyhyitä ja hieman sekavia. Onneksi silti Hazukin ja Mitsuyoshin välistä ihastumista on kiva seurata. Sarjalla on siis ihan lupaava alku. Saa nähdä miten hyvin se sitten jatkuu.

Suosittelen mangaa niille jotka pitävät koirista, rakkaudesta ja pienistä taisteluista.

Arvosana: 8½

-Satsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti