sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Animet - Winter 2017



Vuosi on vaihtunut - ja samoin myös animet! Tämän anime kauden aikana söpöillään ja laiskotellaan!
Talvikausi on tuonut meille paljon mielenkiintoista sarjoja, joista saamme nauttia. Tässä muutamia animeita jotka poimin.


 P.s Sangatsulla on käynnissä piirustus- ja runokisa. Vielä on aikaa osallistua siihenkin! Lisätietoja löydät Sangatsu Mangan sivuilta.
 


Uutuudet

 

Nyanko Days


Konagai Tomoko on ujo lukiolaistyttö ja hänellä on kolme kissaa; iloinen ja vallaton Maa, viisas ja vastuullinen Rou sekä kiltti itkupilli Shii. Eräänä päivänä Tomoko ystävystyy Shiratori Azumin kanssa, joka myös rakastaa kissoja. Tästä alkavat söpöt komediat Tomokon ja hänen kissojen arjesta sekä Tomokon ja Azumin ystävyydestä.
Nyanko Days tarjoaa pientä kissa-söpöilyä. Jaksot kestävät kuitenkin vain pari minuuttia, joten saa nähdä, onnistuuko sarja luomaan itselleen kunnon juonta vai jääkö sarja vain pikku söpöilyn puolelle.



Fuuka


Yuu Haruna rakastaa Twitterin käyttöä. Hän on myös juuri muuttanut Tokioon ja vaihtanut koulua. Kun hän käy tutkimassa uutta ympäristöä kännykkä kädessä, hän törmää vahingossa Fuuka-nimiseen tyttöön. Muuttaako tämä tyttö Yuun elämän? Mutta millainen suhde syntyy silloin, kun mukaan astuu myös Yuun lapsuudenystävä laulaja Koyuki?
Sarja ei tule ensimmäisten osien perusteella tarjoamaan mitään kovin uutta. Alkuasetelmat valmistelevat sarjaa kohti kolmiodraamaa, mutta saa nähdä millaista romanssia tästäkin syntyy. Musiikkia ja laulua tulee varmasti olemaan paljon.

 

Interviews with monster girls


"Demit" ovat ihmisten keskuudessa eläviä hirviöitä. Tetsuo Takahashi on biologian opettaja ja hän on kiinnostunut demeistä. Hän päätyykin opettamaan kolmea demiä, toivoen oppivansa itse jotain uutta.
Mitään mahti huumoria sarja ei tarjoa. Se on kuitenkin lämminhenkinen ja mukava sarja omalla tavallaan. Jos hirviötyttöjen koulukommellukset kiinnostavat, on sarja vilkaisun arvoinen.


Saga of Tanya the evil


Eurpoopan kaltaisessa maassa sotaa käydään kuumeisesti. Keskellä sotaa taistelee nuorelta tytöltä näyttävä sinisilmäinen Tanya. Todellisuudessa Tanya on henkilö ihmismaailmasta, joka on uudestisyntynyt lapsen olomuodossa suututtaessaan jumalan. Kylmäverisyyden ja viisautensa ansioista Tanya nousee armeijan eliitteihin, mutta tuleeko tästä tappajasta myös uhka armeijalle?
Izettan jälkeen saamme tämän - hiukan synkemmän sotasarjan. Se ei ole kovin iloinen sarja mutta se silti jää mielenkiintoiseksi omalla tavallaan. Sotaa käydään tietenkin magialla sekä lentävillä sotilailla. Pääkohdaksi jää varmasti silti päähenkilö Tanya, joka ei taida olla mikään kiltti kaveri.


Masamune-kun's revenge


Makabe Masamune oli ennen pyöreä ja heikko poika, joka sai rukkaset Adagaki Akilta - kauniilta ja suositulta tytöltä. Nyt hän on karistanut kilojaan, vaihtanut nimeään ja palannut kouluun suosittuna komistuksena. Ainoa tavoite on vain saada samaa koulua käyvä Adagaki Aki rakastumaan häneen niin, että hän voi torjua hänet samalla tavalla kuin hänet torjuttiin.
Itse pidin tästä heti aloitettuani ensimmäisen jakson. Huumori pelaa hyvin, eikä oikein mitään moitittavaakaan löydy. Masamune-kun's revenge  on varmasti yksi tämän kauden lupaavimmista sarjoista, jota kannattaa ainakin kurkata.


Gabriel Dropout


Gabriel on enkeli, joka on lähetetty enkeli-koulusta ihmismaailmaan. Tarkoituksena on opetella ihmiselämää sekä valmistautua enkeliksi. Gabiel jää kuitenkin koukkuun online-peleihin ja hänestä tulee laiskimus, joka jättää työnsä tekemättä. Hän kuitenkin päättää jatkaa mukavaa elämäänsä ihmismaailmassa piittaamatta enkelin työstään.
Gabriel Dropout tarjoaa hyvää perushuumoria, joka saa hymyn huulille. Kovin erikoinen sarja ei ole, mutta se varmasti jaksaa viihdyttää katsojiaan. Jos laiska enkeli ja vastuuntuntoinen piru kiinnostaa sinua, tämä sarja on sinulle.




-Satsu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti