sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Anime - My Love Story!!

My Love Story!!

Alkuperäinen nimi: Ore Monogatari!!
Jaksoja: 24
Ohjaaja: Morio Asaka
Käsikirjoittaja: Natsuko Takahashi
Studio: Madhouse
Esitetty: 8.4-23.9.2015
Genre: Romantiikka, komedia
Alkuperäisteos: Kazune Kawaharan ja Arukon manga

Kuvaus:
"Takeo Gouda on iso kaveri, jolla on iso sydän. Kukaan tytöistä ei kuitenkaan halua häntä poikaystäväkseen (He haluavat mielummin Goudan parhaankaverin Sunan). Takeota se ei kuitenkaan haittaa, koska hän on hyväksynyt asian. Eräänä päivänä hän kuitenkin pelastaa Yamato-nimisen tytön. Gouda rakastuu Yamatoon, mutta onko hänellä mahdollisuuksia rakkauteen?"

(Spoileri varoitus)

My Love Story!!-anime on rakkaustarina huumorilla. Se myös eroaa muista romanttisita animeista sillä, että sen päähenkilö ei ole valkoisella hevosella ratsastava komea prinssi (joita näkee tyypillisesti muissa animeissa), vaan iso (ja ehkä hieman ruma) lukiolainen.
Päähenkilö Gouda on myös hiukan kömpeö (ja todella vahva) eikä hänellä ole niin paljon onnea rakkauden kanssa (sillä tytöt eivät pidä hänestä ja he yleensä juoruilevat Goudasta). Goudalla on onneksi silti iso sydän, eikä hän välitä juoruista.

Kun Gouda rakastuu Yamatoon, hän alkaa epäillä tunteitaan. Hän myös alkaa luulla että Yamato ja Suna olisivat ihastuneita toisiinsa. Gouda alkaa ryhtyä "toimeen" ja hän yrittää saada Yamaton ja Sunan yhteen.
Yamato ei kuitenkaan ole ihastunut Sunaan, vaan Goudaan. Kun Gouda kuulee tämän, hän ei voi enää pidätellä tunteitaan. Yamato ja Gouda alkavat seurustella ja he kokevat yhdessä monenlaisia hetkiä.

Itse olin aika yllättynyt animesta. Varsinkin se, että anime kertoo rakkaudesta pojan näkökulmasta, tuo vaihtelua. Animea on myös mukava seurata. Pidin varsinkin sarjan alkutilanteesta. Sarjan alussa on kiinnostavia toiminta-kohtauksia, joita on hauska seurata. Mutta sitten tapahtuu muutos.
Sarjan loppuun alkaa tulla tapahtumia, jotka eivät lopulta edes johda mihinkään ja lopulta osa hahmoista jää unhoksiin. Tämä käy vähän sääliksi, sillä sarjan idea on hyvä. Ehkä sarjaan oli varattu liikaa jaksoja niin, että niihin oli pakko keksiä jotain. Ainakin tämmöisen tunteen sain kun katsoin sarjan melkein lopussa olevia jaksoja.

Suosittelen animea niille, jotka kaipaavat hiukan erilaisempaa rakkaustarinaa. Sarja on todella hauska ja sitä on kivaa seurata. Sarjasta kuitenkin kannattaa katsoa aluksi ainakin vain ensimmäiset kymmenen jaksoa. Sen jälkeen voi harkita sarjan jatkamista

Arvosana: 8 1/2

Sarja on katsottavissa esim. Crunchyrollissa.

-Satsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti