sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Pyhäkön Kulkukissat

Hinta: 6,20e
Tekijä: Chiyori
Suomentaja: Antti Valkama
Kustantaja: Sangatsu manga
Ikäsuositus: Kaikenikäisille
Genre: Draama/Romantiikka
Osa: 1/1



Kuvaus: "Itsenäisiä ja itsepäisiä - sellaisia ovat kulkukissat. Niiden on vaikea luottaa kehenkään. Mutta se, joka jaksaa kärsivällisesti yrittää, voi saada kovapäisimmänkintapauksen pehmenemään...  Kokoelma romanttisia lyhyttarinoita!"


Pyhäkön kulkukissat -manga on kokoelma herttaisia rakkaustarinoita, joilla on hyvä sanoma. Itse varsinkin ihastuin ensimmäiseen tarinaan, johon mangan nimi liittyy. Siinä tarinassa tyttö joutuu pyhäkölle ja tutustuu poikaan kissojen merkeissä. Kissafanit saattavat tosin hiukan pettyä, sillä kissoja ei nimestä huolimatta ole sen erityisemmin mukana. Tarinat ovat kuitenkin todella suloisia, eikä mangan lukemisen jälkeen kissojen puuttuminen haittaa lainkaan!




Tämän kaltaista söpöä mangaa ollaankin kaivattu Suomeen jo jonkin aikaan.  Sisällöltään manga on aika samanlaista kuin muutkin genren edustajat, eli komeita poikia yllättäen asuu saman katon alla, uskomattomia ja liian hyvin päättyviä sattumia. Eikä täydy unohtaa tapahtumien nopeaa kulkua. Mutta kuitenkin tässä mangassa lyhyet tarinat etenevät sujuvasti, ja tarinat saavat sydämen sulamaan. Mangaka Chiyori onnistuu näillä lyhyillä tarinoilla herkistyttämään lukijan.






Söpö shoujo manga on taiteeltaan myös tutustumisen arvoinen, näin tunnelmallista jälkeä ei ole vähään aikaan Suomessa nähtykään. Jos kaipaat nopealukuisia rakkaustarinoita ja olet shoujon ystävä, niin tämä manga on sinulle.


-Patricia





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti