tiistai 26. kesäkuuta 2018

Prinsessa Sakura 3

Hinta: 6,20 e
Tekijä: Arina Tanemura
Suomentaja:  Kim Sariola
Kustantaja: Sangatsu Manga
Ikäsuositus: 11+
Genre: Shoujo/Fantasia/Seikkailu
Osa: 3/12

Kuvaus: "Sakuran ja prinssi Ooran romanssi syvenee, mutta kilpakosijoilla ja vihollisilla on omat aikeensa prinsessamme suhteen. Sakura joutuu myös taistelemaan aikaisempaa vaarallisempia muinaisia hirviöitä vastaan. Täysikuun valossa hän saa apua yllättävältä taholta..."



Prinsessa Sakuran kolmas osa tuo esiin uusia tapahtumia, joiden seurauksena sarjan punaisen langan alku alkaa hahmottua paremmin. Varsinkin hahmojen väliset suhteet sarjassa alkavat jo olla paikoillaan; vaikka prinsesssa Sakura sekä tämän kihlattu prinssi Aoba kokivat edellisissä osissa suurta draamaa/suuria tunnevaihteluja, vaikuttavat he nyt välittävän toisista aidosti ja jakavan saman tunteen.  Myös ninjatytön Kohakun ja tämän lumottu sammakkoystävän tarinaan keskitytään enemmän, ja romanssia löytyy yllättävien henkilöiden väliltä.

Hahmosuhteiden lisäksi Esille nousee myös Sakuran rakas veli, joka kuoli Sakuran ollessa vielä nuori, sekä edellisestä osasta tullut salaperäinen mies Enju, joka ihmeenlailla vaikuttaa tutulta Sakuran silmissä.

Muinaishirviöitä nähdään tässäkin osassa

Prinsessa Sakuran taide on samanlaista mitä ennenkin ollaan saatu nauttia; kaunista ja moitteetonta. Suomennos pelaa hyvin ja painolaatukin on hyvää, vaikka se jättää mustetta sormille. Plussaa tulee myös lopussa olevista neljän ruudun bonusmangoista.



Nyt kun hahmojen väliset suhteet ovat entistä selvemmät, odotan itse enemmän toimintaa vaikka sitäkin nähdään jo tässä osassa. Cliffhanger lopetus lupailee hyvää jatkoa seuraavalle osalle, ja olisi mielenkiintoista nähdä mitä sarjassa alkaa tapahtua, nyt kun ollaan vihdoin päästy kiinni juonen alkuun.

- Satsu









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti